Wij ontvangen u en uw gasten in ons Nest restaurant, uw culinair avontuur begint met een glaasje bubbels aan tafel. In het voorgerechtenbuffet serveren we seizoensprimeurs in glaasjes en bordjes, lokale en internationale delicatessen, verse salades, seizoenssoep en een warm gerecht “Taste of Ozzo”.
Als hoofdgerecht serveren de koks een seizoensgebonden vis- en vleesgerecht aan het buffet, een vegetarisch alternatief kan gevraagd worden. Als apotheose, een dessertbuffet met mini-dessertjes, taarten, verse fruitsalade en een chocoladefontein.
Deze formule is inclusief huiswijnen, tapbier, frisdranken, water en koffie/thee.
Voor de kinderen is een heerlijk kinderbuffet voorzien, alsook kinderanimatie in ons Toekanhuis. Het Toekanhuis is open:
Wat mag je verwachten?
Ontvangst met bubbels
Amuse aan tafel, gerookte eendenborst I veenbes
Kids amuse: Yakitori
Delicatesse schotels:
Zalm Bell vue I cocktailsaus
Fijngesneden wild zwijn ham I rucola I truffel mayo I beukenzwam I Parmezaan
Salade geitenkaas
Paté van wild I confituur
Vers saladebuffet
Verrassing van de chef: Rivierkreeft met ananas
Seizoenssoepje met zijn garnituur
Soep van het seizoen/Tomatensoep
Taste of Ozzo
Kara age chicken I oyster garlic saus
Assortiment sushi
Hoofdgerechten:
Zeebaars filet I hollandaise
Hertensteak I truffelsaus
Wild goulash met winterse groenten
Vegetarische cannelloni
Winterse groenten
Amandel kroketten
Kruidenpuree
Kids Buffet:
Spaghetti Bolognaise
Kipfilet frietjes en appelmoes
Dessertenfestijn:
Mini-dessertjes, tiramisu, chocomousse, bavarois, mignardises, friandises
Taarten
Verse fruitsalade
tiramisu
Chocoladefontein